.

.

Z Kreirajte dizajn Mesingana ploča Mesingani Lim Off rezovi vrhunskog kvaliteta H62 Mesingani lim koji je pogodan za zavarivanje 2. 5mm x 100mm x 150mm metalna bakrena folija

Z Kreirajte dizajn Mesingana ploča Mesingani Lim Off rezovi vrhunskog kvaliteta H62 Mesingani lim koji je pogodan za zavarivanje 2.

KM 3.33

Roba
Dostupno je narudžbi

Napravljen od mesinganog materijala, koji ima dobra mehanička svojstva i dobru obradivost koja može izdržati toplu i hladnu obradu pod pritiskom. Materijal : h62 mesing. Dimenzije : 2. 5mm x 100mm x 150mm. mesing ploča se uglavnom koristi za zakivanje, alate za sečenje i razne precizne delove. Mesingana ploča ima dobra mehanička svojstva i termoplastičnost, kao i dobru obradivost, te se lako zavari. Rola od mesinganog Lima se može zavariti, može se preraditi na rukotvorinama, ukrasnim dijelovima, priboru, etc Description : Mesingana ploča se uglavnom koristi za zakivanje, alate za sečenje i razne precizne dijelove. Lim ima dobra mehanička svojstva i termoplastičnost, kao i dobru obradivost i lako se zavari. To je jedna od široko korištenih varijanti običnog mesinga. Zbog svoje dobre plastičnosti, pogodan je za proizvodnju ploča, šipki, žica, cijevi i duboko izvučenih dijelova, kao što su kondenzatorske cijevi, toplotne cijevi i mehanički i električni dijelovi, za teretne dijelove napravljene od raznih dubokih vučenja i naprezanja savijanja, kao što su igle, zakovice, podloške, matice, vodovi, barometarske opruge, ekrani, dijelovi radijatora itd.Specifikacija : 100mm x 150mm mesing metalna pločamaterijal : Brastshickness : 2.5 mm Veličina ploče : 100mm x 150mm( Dužina x Širina) Količina : 1 x mesing ploča karakteristika : pogodno za zavarivanje i proizvodnju dijelova ima dobra mehanička svojstva i termoplastičnost i dobru obradivost. Paket uključen : 1 x Mesingana ploča Napomena : snimanje svjetla i različiti displeji mogu uzrokovati da se boja predmeta na slici malo razlikuje od stvarnog objekta. Tolerancija mjerenja je +/- 1- 3 cm.Primjene : DIY projekti, dekoracija zgrada, industrijska, elektronska, oprema i tako dalje.

Svojstva

100mm x 150mm brass metal plate:
Material:
Brass
Thickness:
2.5mm
Panel size:
100mm x 150mm( length x width)
Quantity:
1 x brass plate
feature:
Suitable for welding and parts manufacturing:
Has good mechanical properties and thermoplasticity and good machinability.:
Package Included:
1 x brass plate:
note:
Light shooting and different displays may cause the color of the items in the picture to be slightly different from the real object. The measurement tolerance is +/- 1- 3 cm.:
Applications:
DIY projects, building decoration, industrial, electronic, equipment, and so on

Najbolje ponude u kategoriji