.

.

KUDES PASKA KILE, podesivi ogrlice za pse sa lukom i zvona šarm sigurnosne kopče Slatki kućni ljubimci za male / srednje / velike pse i mačke devojke)

KUDES PASKA KILE, podesivi ogrlice za pse sa lukom i zvona šarm sigurnosne kopče Slatki kućni ljubimci za male / srednje / velike

KM 0.33

Roba
Dostupno je narudžbi

Podesiva veličina vrata : podesiva kopča ovratnika, mala : otvor za vrat : 10 "-14", širina : 0,59 ". Srednji : otvor za vrat : 11" -18 ", širina : 0,79". Veliki : otvor za vrat : 14 "-22", širina : 0.98 ". Molimo provjerite da otvor vrata vašeg ljubimca prije kupovine ovog ovratnika. Odvojivi bowtie i zvono je pričvršćen na ovratnik izdržljivog elastičnog pojasa, kravata i kravate i Zvona se mogu ukloniti sa ovratnika. Luk kravata je ručno ušivena i napravljena od pamuka i ne šteti vašim kućnim ljubimcima. Čvrsta i sigurnosna kopča : Izrađena je od ekološki prihvatljive plastike, pušta se kada se oslobađaju kada se pusti kada se pusti kada se izvrši kada se pusti primenjivač, Siguran za kućne ljubimce i pogodan za to da biste ga otvorili. D-prstenovi su izrađeni od nehrđajućeg čelika za lako i povodac za lako. Pogodno za različite prilike : Ovaj ovratnik je pogodan za vjenčanje, zabavu, porodične izlete i druge različite prigode, PET luk je najbolji poklon za vaš omiljeni kućni ljubimac. Nanesite na male / srednje / velike pse itd. Za muške i ženske kućne ljubimce. Odličan materijal i simpatičan ispisani uzorak, koji će biti mekani i ugodno za dodir. U međuvremenu, njegov 3 uzorak dinosaura / vanjskog prostora / dugih ovratnika za kućne ljubimce učinit će vaš kućni ljubimac simpatičnijim. KUDES Slatko štampano dinosaurus / Rainbow Okori za kućne ljubimce sa kravatom lukom i zvona, ovratnik za pse za muške ženske male / srednje / velike pse i mačke, najbolji poklon za vaš lijepi kućni ljubimac u odmoru i svakodnevno nošenje! Vaš ljubimac će to voljeti, a luk će učiniti vaš mali izgled divno i atraktivni, možete ga odabrati sa 3 različita veličina, a podesiva se da možete savršeno prilagoditi paske nakloničari! Napravljen od ekološkog materijala, ovratnik za pse može se lako staviti i skinuti. OBAVIJEST : Zbog ručnog mjerenja postoji greška 0,2 "- 0,5". Zadovoljstvo mjerite pažljivo prije narudžbe. Tip : Štampano kućno ovratnici Uzorak : Dinosaur, Veličina duge : Mala veličina : Veličina vrata : 9.6 "-14", širina : 0,59 "srednje veličine : 11" -18 ", širina : 0,79" Velika veličina : Prostor za vrat : 14 "-22", širina : 0,98 "Paket uključen : 1x ovratnik za pse.

Svojstva

Najbolje ponude u kategoriji