.

.

Dompel satenska kapa za kosu za kovrčava, voluminozna ili ravna kosa, sprečava frizuru, suvoću, čvorove i lomljenje kose kad spava. Model 392 crna

Dompel satenska kapa za kosu za kovrčava, voluminozna ili ravna kosa, sprečava frizuru, suvoću, čvorove i lomljenje kose kad spava.

KM 6.00

Roba
Dostupno je narudžbi

Zatvaranje nacrta. Mašinsko pranje. Dompel saten kapa napravljena od visokokvalitetne tkanine, dizajnirana da zaštiti kosu od friza, suvoće, čvorove i lomljenja kose dok spavate. Dompel saten kapa savršen je za kovrčavu, obimnu ili ravnu kosu, kapa je udobna i lagana, s podesivim potezom kako bi se osiguralo uklanjanje čvrstog. Prozračna tkanina omogućava vašem vlasicu da diše i sprečava nakupljanje vlage, dok meko satenski materijal pomaže da se vaša kosa hidrira i zdrava. Dompel saten kapa je mašina koja se može prati i jednostavna za održavanje, a može se koristiti za više noći spavanja. Dompel satenski kapak modela 392 dostupan je u crnoj i jednoj veličini prema vašim individualnim potrebama. Zatvaranje nacrta. Mašinsko pranje. Dompel saten kapa napravljena od visokokvalitetne tkanine, dizajnirana da zaštiti kosu od friza, suvoće, čvorove i lomljenja kose dok spavate. Dompel saten kapa savršen je za kovrčavu, obimnu ili ravnu kosu, kapa je udobna i lagana, s podesivim potezom kako bi se osiguralo uklanjanje čvrstog. Prozračna tkanina omogućava vašem vlasicu da diše i sprečava nakupljanje vlage, dok meko satenski materijal pomaže da se vaša kosa hidrira i zdrava. Dompel saten kapa je mašina koja se može prati i jednostavna za održavanje, a može se koristiti za više noći spavanja. Dompel satenski kapak modela 392 dostupan je u crnoj i jednoj veličini prema vašim individualnim potrebama. Dompel satenska kapa za kosu je "najbolja" za one koji žele hidriraniju i prekrasnu kosu. Znate li taj dan snova nakon kose? Satinska kapa za kosu daje vam ga! Bilo za kovrčavu, obimnu ili ravnu kosu, sprečava frizuru, suvoću, čvorove i lom u kosu. Kako je saten glatka tkanina i ne stimulira trenje kose, kosa ostaje usklađena i definirana mnogo duže. Neophodna za njegu i zaštitu kose, savršen je za noćnu upotrebu. Njegova veličina (jedinstvena), spremna za vas za rock. Koristite savjet : svjetlija i mekša strana satena uvijek treba okrenuti prema kosi.

Svojstva

Najbolje ponude u kategoriji