.

.

Pametna kanta za smeće sa poklopcem, tanka kanta za smeće bez dodira od 1,8 galona, Plastična automatska kanta za smeće vodootporna kanta za otpatke sa senzorom pokreta za dnevni boravak, spavaću sobu, ured

Pametna kanta za smeće sa poklopcem, tanka kanta za smeće bez dodira od 1,8 galona, Plastična automatska kanta za smeće vodootporna

KM 2.67

Roba
Dostupno je narudžbi

Napomena za kupce : ovaj proizvod je kanta za smeće sa senzorom pokreta. Korisnici moraju da kupe i instaliraju 2 AA baterije (nisu uključene). Otvorite i zatvorite poklopac bez dodirivanja električne kante za smeće, najnoviji sistem senzora pokreta nudi vam nesmetane operacije otvaranja i zatvaranja poklopca kada se poklopac otvori, ostaće otvoren kada je objekat u opsegu senzora. A kada objekat ode, biće zatvoren 5 sekundi kasnije. Poklopac se takođe može ručno kontrolisati, kada baterije ne rade. Automatska kanta za smeće za kupatilo : kanta za smeće za kupatilo bez dodira tretirana je ABS+PP plastičnim materijalom, dimenzija 10, 4x5, 5x11, 6 inča, tako da je dugotrajna i sa glatkom površinom. što ga čini vrlo zgodnim za čišćenje kanti za smeće sa senzorom pokreta, Uštedjet će puno vremena. Prlja štinu sa po ršine smeća lako možete ukloniti samo krpom. IPX5 vodootporan : napredna IPX5 vodootporna tehnologija sprečava da voda ili vlažno okruženje oštete jedinicu. Ne ostavljajući mrlju od vode na površini nakon ispiranja. Inteligentni uređaj za otvaranje osigurava da se kante za smeće otvaraju manje nepotrebno i da traju duže, a efikasno sprečava smetnje kućnih ljubimaca. Tiho otvaranje i zatvaranje : otvaranje i zatvaranje poklopca kante za smeće i bilo koji rad kante za smeće su potpuno tihi. Sa svojom velikom hermetičnošću, ova kanta za smeće savršena je za postavljanje u urede, biblioteke, dnevne sobe itd. Jednostavno instalirajte kese za smeće : poklopac kupatila kanta za smeće se može ukloniti, tako da vam je zgodno da stavite i izvadite kesu za smeće. Odvojivi prsten za kantu može čvrsto pričvrstiti kesu za smeće i neće je skliznuti. Multifunkcionalna pametna kanta za smeće : samo pokretom ruke ili koljena, dizajnom koji štedi prostor s tankim profilom i konturiranim linijama, kanta za smeće u pametnom kupatilu savršeno se uklapa u svaki prostor. Kanta za smeće bez dodira sa senzorom pokreta za bilo gdje. Bilo u kuhinji, spavaćoj sobi, kupatilu, kancelariji ili čak u radnoj sobi. Specifikacija : Materijal : ABS+PP Boja : Bijela kapacitet : 1,8 galona, 3,5 galona napajanje : 2 AA baterije * 2【nije uključeno】 Paket uključuje : 1 x Smart Sensor kanta za smeće karakteristike : kante za smeće sa senzorom pokreta koriste naprednu tehnologiju automatskog otkrivanja, možete osloboditi ruku, samo mahati rukom i automatski otvara poklopac kante za smeće! Ova pametna kanta za smeće nije samo dobra za održavanje čistoće vašeg doma, već je i izvrstan dekor za vašu kuću. Prikladno odložite svoje smeće na higijenski način pomoću kante za smeće u kupaonici sa senzorom pokreta. Manje kontakta znači manje klica. Kanta za smeće modernog dizajna savršeno se uklapa u vaš dnevni boravak, kuhinju, kupatilo, spavaću sobu, kancelariju itd.

Svojstva

Material:
ABS+PP
Color:
White
Capacity:
1.8 Gallon, 3.5 Gallon
Power Supply:
2AA batteries * 2【Not Included】
Package Includes:
1 x Smart Sensor Trash Can
Features:
Motion sensor garbage cans use advanced automatic sensing technology, you can free your hand, just wave your hand, and opens the garbage can lid automatically!:
This smart Trash bin is not only good for keeping your home clean, but also an exquisite decor for your house.:
Conveniently dispose of your trash in a hygienic manner with a motion-sensor bathroom trash can. Less contact means fewer germs.:
Modern design trash can perfectly blends into your living room, kitchen, bathroom, bedroom, office, etc:

Najbolje ponude u kategoriji