.

.

HonorMeet 12V / 24V 36V 72V indikator kapaciteta baterije, mjerač baterije za Club Car Golf Cart, baterija Mjerač za baterije za golf kolica Club Club Viljuškar za automobile Gol.

HonorMeet 12V / 24V 36V 72V indikator kapaciteta baterije, mjerač baterije za Club Car Golf Cart, baterija Mjerač za baterije za golf

KM 10.97

Roba
Dostupno je narudžbi

LED indikator zaslona : 10 segmenata sa 3 boje LED trake Grafikona prikazuje nivo snage baterije; Široko se koristi za mašinu vrta, šume i poljoprivrede; Radni napon : ± 25% normalnog napona. Mjerač razine baterije : Korisni je uređaj može vam obavijestiti koliko je baterija napustila varijaciju napona pražnjenja; Power baterije≥40%, odgovarajuća traka će svijetlo zelenu boju, bateriju ≥ 30%, odgovarajuća traka će zapaliti žutu boju. Napuni baterije : Brzi način za provjeru i vidjeti kada trebate napuniti bateriju nakon što se snaga niža od 20%, što ukazuje na bljeskalo crveno i žuto svjetlo. Kako koristiti : Jednostavno za bušenje ploče Veličina rezanja 43x39mm, φ50 (1,69x 1,54 inča, φ1.96) na odgovarajućem mjestu opreme za ugradnju; Nakon povezivanja ispravnog naponskog napajanja, ne smijete samo da se ne trebate povezati "pozitivno" i "negativno", ali i važno za uspostavljanje druge veze za povezivanje "pozitivnog" i "C" za održavanje baterije u stvarnom vremenu Ekran na nivou. Ostalo : Povoljna vodootporna stopa; dobro-koput pribor; izvrsna i tehnička podrška nakon prodaje i tehničke podrške (2 godine garancije). Indikator baterije, pribor, korisnički priručnik. Indikator baterije, pribor, korisnički priručnik. Indikator baterije.

Svojstva

Najbolje ponude u kategoriji