.

.

Kitty Broom i prašinski set, Kawaii Mali set za prašinu i četkica, mini metla i prašina seta sa slatkim 3D životinjskim uzorkom za stol, kauč, tastaturu, kući, kuhinju.

Kitty Broom i prašinski set, Kawaii Mali set za prašinu i četkica, mini metla i prašina seta sa slatkim 3D životinjskim uzorkom za

KM 6.00

Roba
Dostupno je narudžbi

Set metle i prašine izrađeni su od visokokvalitetnog PP. Četke imaju dugotrajne čekinje koje učinkovito zamkuju i premještaju prljavštinu. Slatki mini kavanpan i četkica savršeni su za čišćenje i čišćenje raznih površina, uključujući tablice, stolove, kontrafone, terase sa terasom i još mnogo toga! Odlično za čišćenje mačjih legla, sakupljajući mrvice i organizovanje vašeg radnog prostora. Ova metla za domaćinstvo i prašinu nisu samo sjajni za čišćenje unutarnjeg prostora, već i sjajno za uzimanje kampiranja s vama. Set uključuje mini prašinu i mini metlu. Ovaj ručni prašinskipan ima unutrašnji utor koji sprečava da se prašina, mrvice, prljavštinu i krhotine ne padaju jednom izvučenu unutra. Crtani set male metle i prašine imaju jednostavnu funkciju snažnog značaja koja omogućava da se mini četkica za metlu zaključa u ručicu za prašinu, stvarajući kompaktni dizajn gniježđenja koji je lako pohraniti na jednom mjestu. Ugrađeni prsten je takođe lako objesiti na kuku. Set metle i prašine izrađeni su od visokokvalitetnog PP. Četke imaju dugotrajne čekinje koje učinkovito zamkuju i premještaju prljavštinu. Slatki mini kavanpan i četkica savršeni su za čišćenje i čišćenje raznih površina, uključujući tablice, stolove, kontrafone, terase sa terasom i još mnogo toga! Odlično za čišćenje mačjih legla, sakupljajući mrvice i organizovanje vašeg radnog prostora. Ova metla za domaćinstvo i prašinu nisu samo sjajni za čišćenje unutarnjeg prostora, već i sjajno za uzimanje kampiranja s vama. Set uključuje mini prašinu i mini metlu. Ovaj ručni prašinskipan ima unutrašnji utor koji sprečava da se prašina, mrvice, prljavštinu i krhotine ne padaju jednom izvučenu unutra. Crtani set male metle i prašine imaju jednostavnu funkciju snažnog značaja koja omogućava da se mini četkica za metlu zaključa u ručicu za prašinu, stvarajući kompaktni dizajn gniježđenja koji je lako pohraniti na jednom mjestu. Ugrađeni prsten je takođe lako objesiti na kuku. Ovo mini četkice i set za prašinu je vaš odličan kućni asistent, savršen za čišćenje mrvica na sofama, namještajem, kontratonama, može se koristiti i na interijere automobila ili bilo koju površinu koja treba pomoć.

Svojstva

Najbolje ponude u kategoriji