.

.

Sutter potpisuje zaposlene samo naljepnice | Za restorane, maloprodajne prodavaonje, salone, hotele i motele, benzinske pumpe, stanice za odmor i ostale javne kupaonice.

Sutter potpisuje zaposlene samo naljepnice | Za restorane, maloprodajne prodavaonje, salone, hotele i motele, benzinske pumpe, stanice

KM 0.33

Roba
Dostupno je narudžbi

Bold i jasan ikona sa visokim kontrastnim slovima i jasnom slikom, čine da se ovaj znakovi pogrešno propusti i nemoguće pogrešno tumačiti : nemojte prelaziti ovu točku. Pogodna naljepnica Daleko jednostavniji za ugradnju od plakat ili metalne ploče, ova naljepnica ima lepljevcu za prijevoz na vratima, zidovima, panelima ili prozorima. Nije potreban alat. Zatvorena i vanjska upotreba tiskana na teškim, presvučenim papirnim zalihama, ova naljepnica je pogodna za unutarnju upotrebu, kao i na vanjskim ulazima i utovarnim dokovima. Poboljšava sigurnosne kupce, goste, a posjetitelji su vjerovatnije da se čuvaju iz opasnih i privatnih područja ako su te oblasti jasno označene. Izrađene u SAD-u sutter potpisani proizvodi su dizajnirani i tiskani u SAD-u. Bold i jasan ikona sa visokim kontrastnim slovima i jasnom slikom, čine da se ovaj znakovi pogrešno propusti i nemoguće pogrešno tumačiti : nemojte prelaziti ovu točku. Pogodna naljepnica Daleko jednostavniji za ugradnju od plakat ili metalne ploče, ova naljepnica ima lepljevcu za prijevoz na vratima, zidovima, panelima ili prozorima. Nije potreban alat. Zatvorena i vanjska upotreba tiskana na teškim, presvučenim papirnim zalihama, ova naljepnica je pogodna za unutarnju upotrebu, kao i na vanjskim ulazima i utovarnim dokovima. Poboljšava sigurnosne kupce, goste, a posjetitelji su vjerovatnije da se čuvaju iz opasnih i privatnih područja ako su te oblasti jasno označene. Izrađene u SAD-u sutter potpisani proizvodi su dizajnirani i tiskani u SAD-u.

Svojstva

Najbolje ponude u kategoriji