.

.

KAYAA KICLEBALL OPREMA KICLEBALLER VODE BOTTERS SPORTS, lagana težina 32oz; Perfect podudaranje za svoje vesla, skupa kiselih krastavaca ili vrećica za kiselicu.

KAYAA KICLEBALL OPREMA KICLEBALLER VODE BOTTERS SPORTS, lagana težina 32oz; Perfect podudaranje za svoje vesla, skupa kiselih krastavaca

KM 11.99

Roba
Dostupno je narudžbi

Vakuum izolirana, bočica od nehrđajućeg čelika zagarantovana je da hladni napici drže hladnim, a vaša vruća pića vruće satima dok ste na sudu za pikall. Vanjski dizajn bez znoja osigurat će da vam se ruke suvi za vašu sljedeću utakmicu. 100% BPA slobodna i netoksična. Vakuum izolirana, bočica od nehrđajućeg čelika zagarantovana je da hladni napici drže hladnim, a vaša vruća pića vruće satima dok ste na sudu za pikall. Vanjski dizajn bez znoja osigurat će da vam se ruke suvi za vašu sljedeću utakmicu. 100% BPA slobodna i netoksična. Voliš krastavcu, pa neka bude poznato! Vodena boca "pikallballer" odličan je izbor za ljubitelje pikallball-a ili za one koji traže krastavce. Kompaktan i lagan, tako da ne morate nositi oko dodatne težine. To je savršena utakmica koja se prati vaša vesla kuglice ili viljuškarke. To je namerni dizajn zadržat će vam vruća pića vruća i hladna pića hladna sati!.

Svojstva

Najbolje ponude u kategoriji